fbpx

Kdo sem?

Sonja Brezovnik

Kdo sem in

kako sem si sama izdelala svojo spletno trgovino?

Sonja Brezovnik

Kdo sem? Sonja Brezovnik.

Verjetno se tudi ti kdaj ustaviš in vprašaš, kdo si?

V življenju se vse spreminja in tako je povsem normalno, da se spreminjamo tudi mi. Vsaka nova izkušnja nas izoblikuje. Dejansko se vsak dan na novo rodimo. Z novim znanjem, zavedanjem in vedenjem.

Preprosto sem. Sonja Brezovnik, ljubiteljica kristalov & narave.

Prosti čas preživljam z otrokoma in partnerjem. Oni so tudi temelji, ki sestavljajo blagovno znamko taos ~ saj to ime predstavlja začetnice naših imen. Tomaž je partner, v neskončnosti se skrivata imeni najinih otrok, ki sta tudi nadaljevalca naše rodbine, zaključi pa ga začetnica mojega imena.

Opisala bi se kot nenehna raziskovalka. Tako življenja, kot novih znanj. Enostavno pravim, da ni dovolj, da nekaj vemo, pomembno je, da to vedenje živimo. Rada dam stvari v prakso, se vržem iz cone udobja in zajadram v neznana področja.

Čeprav sem uradno ekonomistka in sem hvaležna za znanja, ki mi pridejo na podjetniški poti zelo prav, je uradni del ekonomistke v meni že pred leti na nek način »umrl«. Varno zaposlitev za nedoločen čas sem zamenjala za pot podjetnice. Najprej seveda na polno z znanjem, ki sem ga imela. A me žal denar in obilica dela nista osrečila.

Na srečo mi je na pot v tistem času prišel Tomaž. Z njim so se mi vrednote predrugačile. Neizmerno sem hvaležna, da sem si dovolila sprejeti vso ljubezen, podporo in zaupanje, da se je iz iskrenega prijateljstva v nekem trenutku porodilo najino partnerstvo.

Z novimi temelji se je zgodil čudovit čas materinstva. Čas, ko se mi je odprl del srca, za katerega niti vedela nisem, da obstaja. Mame me razumete, saj gre za neskončno materinsko ljubezen do otroka.

Fanta sta prav pre/hitro zrastla in me vedno manj potrebujeta. Tako sem svoj čas lahko spet namenila dodatnemu izobraževanju.

Sonja Brezovnik

V letu 2022 sem se aktivno začela izobraževati na področju spletnih strani. Z mentorjem Markom Petrejem sem si tudi sama izdelala to spletno trgovino s kristali, na kar sem res ponosna. Ne zgolj, da mi je vizualno všeč, všeč mi je, da delujejo v ozadju vse potrebne povezave, za katere niti vemo ne, koliko jih je v ozadju strani.

Najpomembnejše je pa to, da lahko upravljam svojo trgovino kadarkoli mi ustreza. Ko imam čas in ideje, jo po svojih željah nadgradim, posodobim… 

Hvaležna sem, da mi na življenjsko pot vedno pridejo ljudje, s pomočjo katerih se lahko razvijam in rastem. To je tudi razlog, da sem potrdila Markovo povabilo na Podjetniški zajtrk v tem mesecu. Vidimo se v Mariboru in Ljubljani .

Na dogodku ti tudi zaupam, kako sem si naredila svojo spletno trgovino, kaj pomeni imeti svojo spletno trgovino (tudi če ti jo izdelajo drugi), in ti z veseljem odgovorila na vprašanja.

V kolikor še nimaš svoje spletne trgovine ali imaš izziv z uporabo svoje, te vabim, da si tudi ti razširiš znanje na tem področju. Lahko rečem, da je Marko Petrej strokovnjak na svojem področju, kar je pa bistveno, ima to sposobnost, da jasno poda svoje znanje naprej, da lahko sami kreiramo svoje strani ali spletne trgovine.

Veselim se novih korakov, a ne zgolj zase. Zavedam se, da lahko en tak dogodek spremeni tudi tvojo poslovno pot

Drzni si stopiti med ljudi in jih navdihni s svojo energijo,

se veselim srečanja, Sonja 

Sonja Brezovnik

Kdo sem?

Kdo sem? Sonja Brezovnik, večna raziskovalka življenja in novih znanj, spoznanj. Kristali so moja strast

Preberi več »

Prijava na Kristalne novičke

Košarica