fbpx

Markova nogometna pustolovščina

Markova nogometna pustolovščina

Markova nogometna pustolovščina

Avtorica: Darja Glogovšek

»Nekoč vas bom vse premagal! Postal bom najboljši na svetu!!!«

So besede, ki jih izreče 6-letni Mark na začetku svoje zgodbe. Takrat se še ne zaveda, da pot med najboljše zahteva veliko znanja, moči in veščin. Postavi si cilje, premaguje strahove, trmasto vztraja na poti, ki si jo je zastavil. Ko se mu zgodi nepričakovan poraz, je pred njim velika odločitev.

Mu bo uspelo uresničiti svojo največjo željo?

Knjiga za mlade bralce od 6 – 13 let, v kateri boste veliko vsebin zase našli tudi odrasli. Vsako izmed poglavij je namenjeno spoznavanju posamezne veščine, tako, da se zgodba o Marku prepleta z zgodbami posameznih živalskih likov, od katerih ima vsak svoje poslanstvo.

Zgodba ...

Zgodba v devetih poglavjih, v katerih Mark osvoji devet kamenčkov:

  1. SPREJEMANJE,
  2. POGUM,
  3. SODELOVANJE,
  4. ODLOČNOST,
  5. RAVNOVESJE,
  6. CILJI,
  7. EMPATIJA,
  8. FOKUS,
  9. VZTRAJNOST.

O avtorici:

Darja Glogovšek

Pozdravljeni, sem Darja! Sem mama dveh najstnikov, ki sta me spodbudila k temu, da sem v zadnjih petnajstih letih preučevala vsebine pozitivne psihologije, nevrolingvističnih programov in drugega znanja s področja psihologije. Ob tem sem iskala načine, kako ta znanja strukturirano pretvoriti v prakso. Sčasoma je nastajal sistem devetih kamenčkov, s katerim razvijamo navade in misli, ki nam (in otrokom) pomagajo, da zgradimo zaupanje v svoje sposobnosti, izboljšamo komunikacijo z drugimi, razvijamo empatijo in vzpostavljamo lastno ravnovesje. 

Zakaj je knjiga pristala v Učnem kotičku v tej spletni trgovini?

Avtorico osebno poznam že zelo dolgo. Najine poti so se na neki točki ločile. Po 17ih letih so se spet križale. Na čaju je bilo, kot da teh let vmes ni bilo. Z zavedanjem, da sva vsaka rasli in se razvijali v svojem tempu, naju je življenje ravno skozi to knjigo spet povezalo.

Knjigo sem podprla, saj je vsebinsko odlična prav za otroke v najbolj čustveno nestabilnem času odraščanja. Sama sem mamica dveh fantov v tej starosti in a ni nekaj najboljšega, da imaš orodje, s katerim si lahko pomagaš in hkrati pomagaš svojemu otroku?

Še boljše je to, da ponovno obudiš prijateljstvo, zaupanje in medsebojno podporo, za kar sem ti Darja neizmerno hvaležna.

In nenazadnje je knjiga top izbira za otrokove vrstnike. Tako da imam darila za vse prihodnje rojstne dni rešena z enim klikom na naročilo knjige.

ps: Mamice prijateljev mojih otrok ~ vaši otroci jo bodo dobili za darilo, saj sem s tem podprla avtorico pri njenem poslanstvu.

Svoj izvod Markove nogometne dogodivščine lahko naročiš TUKAJ.

Sonja Brezovnik

Kdo sem?

Kdo sem? Sonja Brezovnik, večna raziskovalka življenja in novih znanj, spoznanj. Kristali so moja strast

Preberi več »

Prijava na Kristalne novičke

Košarica