fbpx

Kristali za vodo ~ Eliksir

16,00 

Kristali za vodo: lahko jih uporabimo tudi za pripravo eliksirne vode. Na ta način uporabimo moč kristalov, ki delujejo od znotraj.

V nadaljevanju boste spoznali način priprave eliksirja za vsakodnevno uporabo.

Zaloga: Na zalogi

Kaj je kristalna voda ~ eliksir?

Kristalna voda je voda, ki je prevzela energije kristalov in njihove lastnosti, ki so bili uporabljeni za ustvarjanje te vode. Vsak posamezni kristal ima svojo energijo in voda prevzame energije kristalov, ki jih dodamo vanjo.

Kakšne so prednosti kristalnega eliksirja?

Prednosti kristalnega eliksirja so seveda odvisne od tega, katere kristale uporabimo pri sami izdelavi eliksirja. Splošni ~ osnovni kristali, ki se uporabljajo za izdelavo so nam pripomorejo do:

  • večje absorpcije vode,
  • zboljšajo imunski sistem,
  • čistijo vodo,
  • dodajo nam energijo,
  • pomagajo zmanjšati stres …
Katere kristale uporabimo za kristalni eliksir?

Seveda je vse odvisno od rezultatov, ki jih želimo. A na tem mestu se bomo seznanili z osnovnimi kristali, ki se uporabljajo v ta namen:

  • Kamena strela
  • Ametist
  • Roževec
  • Citrin

Za pripravo kristalnega eliksirja je potreben kristal kamene strele. Nato po želji dodajajte kristale, ki jih potrebujete. Seveda je potrebno paziti, da se izbere zgolj kristale, ki so primerni za ta namen. Nekaterih kristalov seveda ne smemo uporabljati neposredno v vodi, saj vsebujejo snovi ali težke kovine, ki niso primerne za telo. Ravno s tem namenom smo pripravili paket kristalov, ki velja za širši namen in ima posledično številne pozitivne koristi.

Kako pripravimo kristalni eliksir?

Najprej bomo energijsko očistili in napolnili svoje kristale.

Kristale bomo tudi »prekuhali«. Položili jih bomo v vrelo vodo vsaj za 3 min, da s tem odstranimo vse bakterije, ki bi se lahko nabrale na kristalih.

Ko so kristali ohlajeni, jih damo v steklen vrč in dolijemo vodo (če je voda že v osnovi čista, če toliko bolje). Lahko je izvirska voda, filtrirana, destilirana.

Kristale pustimo v vodi vsaj 30 min. Še bolje je, če so v vodi 8 ur ali več. Odvisno, za kakšen namen je eliksir narejen.

Vodo pijemo čez dan. Po potrebi dolijemo.

Vzdrževanje

Ko je vrč »umazan«, ga seveda očistimo. Takrat očistimo tudi kristale.

 

Želimo vam uspešno uporabo in obilo hidracije z živo vodo napolnjeno z energijo kristalov.

 

 

Teža 0,065 kg

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
Kristalni eliksirKristali za vodo ~ Eliksir
16,00 

Zaloga: Na zalogi